Lahjad ja rasvased kalad

Allpool on toodud mõned tavalisemate toidukalade rasvasisalduse protsent ehk rasva kogus grammides 100g kala kohta.

Lahjad kalad
  • Ahven 1,3 %
  • Haug 0,7 %
  • Koha 2,3 %
  • Kilttursk 0,6 %
  • Hõbeheik 0,4 %
  • Luts 0,8 %
  • Merilest 2,7 %
  • Saida 0,9 %
  • Siig 3,0 %
  • Tursk 0,7 %
  • Meriang 0,6 %
  • Tuunikala 1,2 %
Rasvased kalad
  • Latikas 4,0 %
  • Hiidlest, paltus 4,8 %
  • Lõhe 12 %
  • Makrell 16 %
  • Rääbis 6,5 %
  • Heeringas 18,5 %
  • Räim 9,3 %
  • Angerjas 33 %
  • Iherus 3,3 %

Allikas: Kalatoidud